Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, oktober 18, 2008

Oproep VVV

Op het VVV kantoor is de gratis Uit en Thuis krant af te halen met uittips voor Midden - en West Brabant tot en met oktober. In december verschijnt er weer een nieuwe Uit en Thuis krant.

Om uw evenement te promoten in de Uit en Thuis krant dient u tijdig contact op te nemen met de VVV. Deadlines voor de Uit en Thuis krant die in geheel West- en Midden Brabant verschijnt eindigen vaak enkele maanden voorafgaande aan de uitgave.
Vermelding van uw evenement in deze krant vol met uittips loopt uitsluitend via de VVV kantoren. De eerstvolgende deadline eindigt op 22 oktober as. voor de evementen van december t/m de kerstvakantie.

Als u wilt dat een evenement opgenomen wordt in de maandelijkse Evenementen Kalender van de VVV Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer zorg dan dat u dat tijdig aanlevert.
Als uw evenement bij ons op de 20e van de maand voorafgaande aan de maand waarin het evenement plaast vindt bekend is gemaakt, kan het geplaatst worden op de evenementenkalender. Indien het bij ons later bekend is plaatsen we het evenement nog wel op onze web-site. Evenementen kunt u melden het liefst via de e-mail, telefonisch of bij de balie in ons kantoor te Kaatsheuvel.ovv naam en inhoud evenement, locatie, entreeprijs. Het plaatsen van de evenementen is gratis.

Bij VVV Kaatsheuvel kunt u terecht van maandag t/m vrijdag van 9.00-12.30 uur en van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-12.30 uur. Ons adres is Nieuwe Markt 1a Kaatsheuvel. tel. 0416-277719 www.vvvkaatsheuvel.nl