Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, oktober 16, 2008

Snelheidsduivels rijbewijs kwijt

KAATSHEUVEL - Twee snelheidsduivels zijn op De Horst in Kaatsheuvel hun rijbewijs kwijtgeraakt. De politie controleerde het wegverkeer daar met een laser gun. Op De Horst mag maximaal 80 kilometer gereden worden. De laser gun klokte dinsdagavond een keer 146 en een keer 138 kilometer.

Een 27-jarige Kaatsheuvelnaar (146 km) en een 30-jarige Waalwijker (138 km) raakten omdat ze meer dan 50 kilometer te hard reden, direct hun rijbewijs kwijt.

De politie controleerde op De Horst omdat hier regelmatig ongelukken gebeuren en bekend is dat er veel te hard gereden wordt. De controle dinsdagavond leverde in totaal tien bekeuringen voor het overtreden van de maximumsnelheid op. Ook vier bromfietsers die op de rijbaan reden, kregen een bon. Verder nam de politie 20 blaastesten af. Maar niemand had teveel gedronken.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Een 27-jarige Kaatsheuvelnaar : potentiele moordenaar met wagen als moordwapen = rijbewijs voor zijn hele verdere leven in beslag nemen .

16 oktober, 2008  

Een reactie posten

<< Home