Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, november 14, 2008

Bands spelen in Crossroads

KAATSHEUVEL - De muzikanten van V-streetband en Mobilae treden zaterdag 22 november op in jongerencentrum Crossroads in Kaatsheuvel.

Voor de V-streetband van Toon van Gils is dat meteen het afscheidsconcert. De band bestaat sinds 2003 en stopt na het optreden in Crossroads. De muzikanten spelen rockcovers uit de jaren zestig. Fred Doppert met zijn band Mobilae sluit de avond af. De muzikanten spelen vooral covers uit de jaren zeventig en tachtig. De muziekkeuze is breed: van latin rock, pop en rock tot soul en funk.

De zaal gaat open om 20 uur. Kaarten kosten 5 euro en in de voorverkoop 3 euro. Ze zijn verkrijgbaar bij Crossroads en de Kaatsheuvelse muziekwinkel Strings & Things Totally music.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Kaarten bijna UITVERKOCHT!!! dus ben er snel bij als je nog kaartjes wil, vanavond nog te verkrijgen bij JC Crossroads of bij Strings and things totally music!!!!

20 november, 2008  

Een reactie posten

<< Home