Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, november 23, 2008

Dronken Pool zorgt voor commotie in van Heeswijkstraat



Ingekomen:

Vandaag (zaterdag rond een uur of 5 zijn wij met de auto weer terug thuis aangekomen. Tijdens het inparkeren schrok ons ma zich opeens een hoedje. Er lag een man doodstil in onze dam. Wie is het? Waarom ligt hij hier? Hebben andere hem al gezien? En misschien wel het belangrijkste: leeft hij nog? De buurvrouw stond voor de raam toen wij thuis kwamen en kwam meteen naar buiten. Zij wist ons te vertellen dat de politie reeds geïnformeerd was over deze man en dan hij in de dam lag te slapen. Hij was al meerdere keren dezelfde dag op en neer door de straat gelopen, wat niet echt makkelijk ging omdat hij er nogal wat op had leek het.

Na een paar minuten stond een groot deel van de buurt op straat bij de dam waar de man lag, afvragend wat er aan de hand was en wie het zou zijn. Niet veel later arriveerde de politie die vervolgens de man wakker heeft gemaakt.
Het bleek om een man van poolse afkomst te zijn. Paspoort had hij niet op zak, een halve buil shag en een volle fles chili echter wel.
Na een korte ondervraging werd de man door de agenten begeleid naar het politiebusje waarin hij vervolgens naar het politie bureau gebracht zou worden

10 Comments:

Anonymous Anoniem said...

kan je nagaan ...wat een gastvrije straat de van heeswijkstraat is

23 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Kun je nagaan hoe zielig deze polen zijn. Ze hebben écht helmaal niets anders dan werken en drank Natuurlijk is het geen excuus om je in coma te drinken maar kan mij er wel iets bij voorstellen Ze leven als dieren in een hok Met zijn 6-en in een caravan Denk je eens in hoe het zou zijn. Gelukkig zijn er mensen die zorgen dat deze mensen weer ,,thuis"gebracht worden

23 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

wat anoniem zei hieronder over dat het zielig is.
niks nie zielig wij zitten met de vakantie ook met 6 in een tentje of caravan.
Het is gewoon belachelijk, die polen zuipen der eigen altijd in coma, ze zijn altijd zat, ook al kom je ze s'morgens in alle vroegte tegen. Rijden gewoon auto.
Zielig.......neej ze leven als god in frankrijk, in polen daar zijn ze zielig, maar nie hier.
v. heeswijkstraat bedankt.
petra

23 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

eeej Petra...dan zijn ze wel in het verkeerde land. Moeten ze toch nog een eindje doorrijden.
Ik ben het helemaal met je eens . heb het ook al eens aangtipt in mijn blogs. En dan te bedenken dat camping de Droomgaard weer uit wil gaan breiden.
Vol is vol zei eens een prominent Nederlander...hij had wel gelijk!!!

23 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

het lijkt wel of je een hekel aan polen hebt Petra Er is 1 verschil Jij kiest er bewust voor om met 6en in een caravan te gaan zitten

23 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Zielig zielig...hou toch op zeg die zijn niet zielig.Ze kunnen elke dag naar de supermarkt he en met volle tassen terug naar de camping,kunnen veel ketsheuvelse niet hoor!Die polen kiezen er ook zelf voor he om hier in een caravan te zitten!! Ze kunnen ook mooi daar blijven.Meteen terugsturen zonne zuipert,geen paspoort bij dus weg ermee!En hier meer uit de soos halen om te werken.

23 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Als je rond vijf uur bij de AH komt, moet je Pools praten. Nog een geluk dat het personeel daar Nederlands spreekt!
Ook die accordeonist bij de Em-té mag wat mij betreft een echte baan gaan zoeken.

24 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

WAAROM ALLEMAAL ANONIEM, ZET ER EFFE EEN NAAM ONDER, DAN KAN IK PERSOONLIJK REAGEREN.
NU MOET IK ZEGGEN HÉ ANONIEM.

IK VIND GEWOON DAT ONZE POOLSE VRIENDEN ZICH MOETEN AANPASSEN, DAT MOETEN WIJ OOK ALS WE NAAR HET BUITENLAND GAAN.

AFZ. PETRA

24 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Je vraagt je af hoe ze in godsnaam mee hebben geholpen aan de bevrijding hier, in 1944......in polonaise misschien?

28 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

zinloze discussie mensen

30 november, 2008  

Een reactie posten

<< Home