Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, november 18, 2008

Kaatsheuvelnaren aangehouden voor overval op geldloper Waalwijk

KAATSHEUVEL: De politie heeft dinsdagochtend 18 november 2008 twee mannen van 19 jaar uit Kaatsheuvel aangehouden. Zij worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op vrijdag 22 februari 2008 in Waalwijk.

De mannen zouden die avond rond 21.15 uur een assistent-filiaalmanager hebben overvallen die geld van de winkelomzet wilde storten bij de automaat van een bank aan de Grotestraat in Waalwijk. Het slachtoffer werd met een knuppel geslagen toen hij de sealbag in de geldstortautomaat aan de Meester van Coothstraat wilde deponeren. Er ontstond een vechtpartij waarbij de aangever kans zag de sealbag weg te gooien. De overvallers raapten de tas met geld op. Zij probeerden nog te vluchten met de scooter, maar omdat die kennelijk niet startte liepen ze hard weg over de Meester van Coothstraat.

De twee verdachten zijn in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en worden momenteel verhoord. (Politie MWB Auteur: Jeroen Steenmeijer)