Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, november 16, 2008

Kerstcadeautje Loonse minima

KAATSHEUVEL - Alle inwoners van de gemeente Loon op Zand die rond moeten komen van een inkomen tot 120 procent van het sociaal minimum ontvangen aan het einde van het jaar een eenmalige uitkering van 50 euro.

Dat heeft het college van burgemeester en wethouders deze week besloten.

Volgens wethouder Wil Ligtenberg (Lijst Loon op Zand) betreft het hier een voorstel van de regering maar hoeven de gemeenten het bedrag niet per se uit te keren. Mensen die denken voor de eenmalige uitkering in aanmerking te komen, kunnen zich melden bij de ISD, Grotestraat 403 in Waalwijk.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Volgens dhr.Ligtenberg hoeven de gemeenten het bedrag niet uit te keren. Wat dan, wel het geld krijgen van de regering, maar aanwenden voor andere dingen zoals bijv. gedaan wordt in Waalwijk met de mantelzorgersbeloning. Of krijgen ze dat geld niet als ze niet bewijzen dat ze het ook uitkeren. Of krijgen ze geen geld en moet het uit het potje bijzondere bijstand betaald worden. Zomaar enkele vragen.

17 november, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Hoe weten de mensen dat ze zoiets aan kunnen vragen? Worden ze schriftelijk hiervan op de hoogte gesteld of moeten ze het via via vernemen? Communiceren is namelijk niet de sterkste kant van de gemeente.

17 november, 2008  

Een reactie posten

<< Home