Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, maart 23, 2009

Mandemakers verlengt sponsorcontract DESK

 
Posted by Picasa


Kaatsheuvel- Mandemakers Keukens blijft ook voor de komende drie jaar de hoofdsponsor van Voetbalvereniging DESK. Vrijdag 13 maart werd in het nieuwe hoofdkantoor van De Mandemakers Groep het contract verlengd. Mandemakers is inmiddels al vijftien jaar hoofdsponsor van DESK en beide partijen bevalt dat prima. Mandemakers Keukens tekende ook een driejarig contract als sponsor van Stichting Topvoetbal DESK. Deze stichting is bedoeld als een organisatiestructuur waarbij het eerste elftal van DESK zo hoog mogelijk kan voetballen zonder dat dit tot risico’s zou leiden voor de rest van de vereniging.

Bij de ondertekening van beide contracten was een groot aantal andere DESK-sponsors aanwezig. Zij kregen een rondleiding door het prachtige nieuwe hoofdkantoor van De Mandemakers Groep in Waalwijk. Directeur Ben Mandemakers kreeg uit handen van DESK-vice-voorzitter Ed van Ham en de voorzitter van de sponsorcommissie, Ben van Beers, een toepasselijk cadeau overhandigd dat de “eendracht” tussen club en sponsor symboliseert. Tijdens de gevarieerde avond stelde ook de beoogd nieuwe voorzitter van DESK, Peter Roelen, zich voor aan de sponsors. Over de avond hing een schaduw omdat duidelijk was dat oud-voorzitter van DESK Piet Henskens zijn strijd tegen zijn ziekte niet zou winnen. De volgende dag overleed hij thuis, temidden van zijn gezin en andere familie.