Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 19, 2009

Meerdere aangiftes vernieling auto's

Kaatsheuvel - De politie heeft drie aangiftes binnengekregen van vernieling van auto's in de Langemeer in Kaatsheuvel. Afgelopen weekeinde werden in deze straat meerdere wagens bekrast met een scherp voorwerp, mogelijk een sleutel. Ook enkele spiegels zijn pmgebogen. De politie is hard op zoek naar de daders van de vernieling.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Vernieling auto's.
Het lijkt wel een structureel probleem te worden.Vorig jaar was het in een andere buurt raak.En nu wordt er alleen maar naar de aangiftes gekeken,maar er zullen ongetwijfeld een aantal mensen zijn die geen aangifte doen.Hopenlijk krijgt de politie in het district hier spoedig meer personeel waardoor er veel meer aandacht aan dat soort zaken besteed kan worden.Als de daders gepakt worden laat ze dan voor de volle 100% voor de schade opdraaien en of hun ouders.

19 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Helemaal mee eens Anoniem.

20 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

de politie is hard bezig???nou dat was bij ons vorig jaar wel anders,bij ons in de straat ook vele auto"s bekrast op zaterdag,maandag kwam de politie al vertellen dat het onderzoek gesloten werd.Welk onderzoek vraag ik me nog steeds af.Ze laten het voorkomen of ze er heel wat aan doen hahaha laat me toch niet lachen zeg.....

20 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

En wat zouden ze moeten doen?
De buurt heeft blijkbaar niets gezien (of wil niets zeggen). Wat kun je dan nog doen? We leven helaas niet in de wereld van de televisieseries waar ze aan de hand van een metaalschilfer de daders kunnen achterhalen.

23 maart, 2009  

Een reactie posten

<< Home