Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, april 06, 2009

Kaatsheuvelse vrouw oog in oog met gewapende man

KAATSHEUVEL - Een 61-jarige Kaatsheuvelse vrouw is zondagavond oog in oog komen te staan met een gewapende man, die haar bedreigde.

De vrouw liep rond 22.30 uur naar haar berging, die voor haar huis aan de Peelland staat. Toen ze het schuurtje weer uitliep, stond er plotseling een donker gekleed persoon op het pad in haar voortuin. De man had een voorwerp in zijn hand dat op een vuurwapen leek en bedreigde daar het slachtoffer mee.

In een opwelling pakte de Kaatsheuvelse het wapen vast en begon ze om hulp te roepen. Daarop nam de overvaller de benen in de richting van de Marktstraat. Hij heeft niets kunnen buitmaken en de vrouw raakte ook niet gewond.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Moedig!

06 april, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Nou knap van die vrouw,maar toch belachelijk dat je nie meer veilig bent in en om je huis voortaan,allemaal drugs en nog is drugs bah bah

07 april, 2009  
Anonymous Anoniem said...

zeer moedig, maar het had ook verkeerd kunnen aflopen.

07 april, 2009  
Anonymous Anoniem said...

uhmmm, kan iemand mij vertellen wat een poging tot overval te maken heeft met drugs? in deze context dan

07 april, 2009  

Een reactie posten

<< Home