Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, april 05, 2009

Twee voetballers mishandeld na wedstrijd DESK

KA;ATSHEUVEL - Twee spelers van een elftal van FC Engelen zijn zaterdagmiddag na een voetbalwedstrijd tegen DESK in Kaatsheuvel mishandeld. Naar aanleiding daarvan is een 16-jarige jongen uit Kaatsheuvel opgepakt. De politie verwacht binnenkort meer aanhoudingen, zo laat ze weten.

Na afloop van de wedstrijd werden twee spelers van FC Engelen volgens de politie belaagd door spelers en supporters van DESK. Dat gebeurde op het moment dat de Engelen-spelers wilden vertrekken vanaf het sportcomplex aan de Eikendijk. Een 16-jarige jongen kreeg onverwacht van achter een klap tegen zijn hoofd en liep daarbij een flinke bult op. Een jongen (17) uit Rosmalen kreeg volgens de politie klappen, schoppen en een kopstoot. Na een knietje in zijn gezicht raakte hij even buiten kennis en werd de ambulancdienst gewaarschuwd. De jongen hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis, maar liep wel verwondingen op in zijn gezicht.

De twee mishandelde jongens hebben beide aangifte gedaan.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Jan,

Heb je als goed voornemen je journalistieke objectiviteit boven aan je lijstje staan? Prettig om eens te lezen, de gebeurtenis op zichzelf staand uiteraard niet.

Rood, zwart

06 april, 2009  
Anonymous Okkie Trooij said...

Ach gut, rood zwart geeft ook modder. En nog wel zonder één spelfout! Hulde!

07 april, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Aanschuiven bij de kinderklas Okkie!

07 april, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ja bij rood zwart gedragen ze zich altijd voorbeeldig,dat scheelt.....

09 april, 2009  

Een reactie posten

<< Home