Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, april 02, 2009

Witte Kasteel krijgt kantoorbestemming

LOON OP ZAND - Het Witte Kasteel in Loon op Zand krijgt een kantoorfunctie. Eigenaar Wim de Pundert uit Horst is voornemens om er een kantoor van zijn bedrijf in te vestigen.

Het is nog niet bekend of het kantoor als hoofdvestiging of als bijkantoor van een van de bedrijven van De Puntert gaat dienen.

Wethouder Hans Waijers (CDA), die al maanden intensieve onderhandelingen voert met De Pundert, is blij met de ontwikkeling: "Dit biedt hoopvol perspectief dat het kasteel opgeknapt gaat worden."

Volgens de wethouder is het nog niet duidelijk wanneer er begonnen wordt met de verbouwing van het Kasteel. Na advies ingewonnen te hebben bij onder meer de gemeentelijke monumentencommissie en de Rijksdienst voor Archeologie, Cultuurlandschap en Monumenten verleende de gemeente in januari een vergunning om het kasteel te verbouwen.

Eerder dreigde De Pundert het kasteel met opzet te laten verpauperen. De eigenaar wilde gisteren geen commentaar geven op de mededeling van de wethouder.

Bron: Brabants Dagblad Auteur: Jan in 't Groen

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Prijs niet de dag voor het avond is....
Die De Pundert is volgens mij niet te vertrouwen wat betreft het nakomen van afspraken dienonmtrent.

02 april, 2009  

Een reactie posten

<< Home