Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, april 06, 2009

Vijftal slaat Kaatsheuvelnaar in het gezicht

KAATSHEUVEL - Dat hij er iets van zei toen er vernielingen in een tuin werden aangericht, heeft een 52-jarige Kaatsheuvelnaar moeten bekopen met klappen in het gezicht.

De man fietste zondagavond rond 21 uur in de Van Haestrechtstraat in zijn woonplaats. Vóór hem fietste een groep mannen. Een van hen sprong van de fiets en vernielde enkele paaltjes in een aangrenzende tuin.

Toen de Kaatsheuvelnaar daar iets van zei, werd hij door de vijf mannen omsingeld en in het gezicht geslagen.

Buurtbewoners kwamen tussenbeide, waarna het vijftal richting de Horst vertrok. Daar werden de vijf mannen, in de leeftijd van 21 tot 26 jaar uit Sprang-Capelle en Kaatsheuvel, aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging.

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

je durft toch je mond niet meer open te doen.

07 april, 2009  
Anonymous Anoniem said...

In dit daglicht gisteren het meest absurde initiatief gezien op televisie:
http://www.spitsnieuws.nl/archives/provinciaal/2009/03/cursus_omgaan_met_hangjongeren.html

Mijn repliek: harde hand/detentie.

07 april, 2009  
Anonymous Henk said...

Inderdaad laatste anoniem, absurd.
Zo stond in een dagblad dat buschauffeurs die mishandeld werden het aan zichzelf te danken hadden: "Moeten ze er maar niets van zeggen". Je gaat je toch niet conformeren aan tuig?!?!

07 april, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ja wat moet je ervan zeggen,je mag ze niet te hard aanpakken,maar wat mag je dan.
ik zou zeggen,laten werken in de tuinen,op hun knietjes en het onkruid met de handjes eruit laten halen,heel de zomer lang.

harrie

07 april, 2009  
Anonymous Henk said...

Laat ze om te beginnen eens opdraaien voor de schade die ze aanrichten. Kunnen ze dat niet betalen? Dan mogen ze er voor werken.
Hoe lang moeten we nog blijven knuffelen? Het is toch al lang duidelijk dat die aanpak niet werkt.

08 april, 2009  
Anonymous Henk said...

De veiligheid van de burgers van Kaatsheuvel komt nu echt in het geding.Het is nu echt serieus oppassen geblazen mensen, twee voor twaalf wat mij betreft , nu abrupt ingrijpen is een noodzakelijk kwaad.

09 april, 2009  

Een reactie posten

<< Home