Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, mei 10, 2009

Grote politiecontrole in Waalwijk

WAALWIJK Bij een grote alcoholcontrole vrijdagavond in Waalwijk, heeft de politie elf automobilisten aangehouden die onder invloed waren van alcohol. Een bestuurder van 16 jaar zonder rijbewijs en twee beginnende bestuurders werden opgepakt. Een automobilist kon zijn rijbewijs inleveren, hij blies 610 ug/l.

De Belastingdienst inde vijftienduizend euro aan openstaande belastingschulden en nam daarnaast vijftien auto’s in beslag vanwege openstaande belastingschulden. In totaal werd contant met de Belastingdienst een bedrag van 5.203 euro afgerekend. Via pintransacties werd een bedrag van 9569 voldaan.

De actie werd gehouden tussen 21.00 en 4.30 uur op het parkeerterrein aan de Prof. Lorentzweg in Waalwijk. Al het verkeer over de Midden Brabantweg werd via een omleiding naar de controleplaats gedirigeerd. Bij de controle waren dertig agenten van het team Waalwijk, twaalf personeelsleden van de Belastingdienst, tien agenten van het Verkeershandhavingsteam en vijf medewerkers van Veilig Verkeer Nederland afdeling Waalwijk en Loon op Zand betrokken.

2 Comments:

Anonymous Lennard Alink said...

Er waren van VVN 8 medewerkers aanwezig. 3 van de afdeling Waalwijk en 5 van de afdeling Loon op Zand.

Is een geslaagde actie geweest en we hebben ruim 1600 personen blij gemaakt met een BOB sleutelhanger.

10 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

kan wel zijn dat het een geslaagde aktie is geweest maar ik vraag mij wel het volgende af:
waarom worden deze gasten die dan nog zoveel boetes open hebben staan niet beter in de gaten gehouden Alle bestanden zijn tegenwoordig gekoppelt en nog is het niet te checken Misschien ben ik blond maar zou het toch weleens willen weten

11 mei, 2009  

Een reactie posten

<< Home