Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, juni 13, 2009

Essent verlaagt tarieven met 26 procent (off topic)

DEN BOSCH - Essent verlaagt de energietarieven per 1 juli met gemiddeld 26 procent. Gas wordt 35 procent goedkoper en elektra vijf procent. Een doorsnee gezin is daardoor 340 euro per jaar minder kwijt aan energielasten, stelt Essent-directeur Erwin van Laethem. Nuon kondigde al eerder een tariefsdaling van 25 procent aan (scheelt 300 euro voor een gemiddeld gezin). De derde grote energiemaatschappij in Nederland Eneco moet het nieuwe tarief nog bekendmaken.

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Je wordt gewoon bedrogen waar je bij staat door die oplichters en graaidirecteuren , laat me niet lachen prijsverlaging , al die jaren voorheen veels te veel betaald .

13 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Nu kunnen ze niet anders omdat ze hun monopoliepositie kwijt zijn en eerst hebben ze net als alle andere nuts bedrijven de boel opgelicht.

13 juni, 2009  
Anonymous Frits said...

Nou...ik ben er blij mee. Eindelijk eens goed nieuws!

13 juni, 2009  
Blogger roofvogel said...

Toch vraag ook ik me af hoe lang dit mooie deuntje duurt! Als Brabanders hebben we straks helemaal niks meer in te brengen!
En als de olie prijzen stijgen zijn de energie bedrijven altijd al veel sneller geweest met verhogen als verlagen. Als consument heb je straks maar een mogelijkheid... Heelm snel switchen naar een andere leverancier: En dat kost je een week om iedere keer die Herberekeningen te gaan maken! Laten ze maar eens een tom tom maken die dat voor je uitzoekt!!!!

13 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

heel slim van essent eerst vast laten zetten voor 3 jaar,en dan de prijzen naar beneden flikkeren,zitten de mensen er toch mooi aan vast

harrie

15 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Precies jij hebt hem door dat is nou echt Essent efficiƫnt in het belazeren van de consument en het onnodig kunstmatig hoog houden van de tarieven .

17 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home