Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, juni 28, 2009

Kermis Kaatsheuvel (3 t/m 7 juli)

Kermis Kaatsheuvel (3 t/m 7 juli)

Op vrijdag 3 t/m dinsdag 7 juli wordt Kaatsheuvel weer gesierd door de jaarlijkse kermis. De kermis start op vrijdag 3 juli om 14.00 uur. De overige dagen is de kermis vanaf 14.00 uur geopend en duurt tot 24.00 uur.

Ook dit jaar staan er veel attracties op de kermis, zoals een draaimolen, fotoschietsalon, autoscooter, break dance, funny flight, booster, familie achtbaan en lunapark. Daarnaast zijn er natuurlijk de nodige eetgelegenheden, waar u terecht kunt voor onder meer oliebollen, nougat, paling en vis, ijs en natuurlijk ook poffertjes.

De kermis zal op vrijdagavond om 19.00 uur door wethouder Jacques Broeders samen met de Kermisbeer worden geopend. Alle kinderen die tussen 19.00 – 20.00 uur een gekleurde tekening inleveren (wordt via de basisscholen verspreid) krijgen een gratis attentie van de Kermisbeer. Uiteraard kunnen zij ook met de Kermisbeer op de foto, dus neem uw fototoestel mee!

Programma kermis Kaatsheuvel
Dit jaar wordt er naast de aanwezige kermisattracties ook een leuk kinderprogramma georganiseerd. Elke dag zijn er diverse optredens.

Vrijdag 3 juli:
- 19.00 uur: opening kermis door Jacques Broeders en de Kermisbeer en een optreden van ballonartiest Arne.

Zaterdag 4 juli:
- 15.00 – 17.00 uur: Wild West Cowboy Latham Daze en zijn paard Chocolate Midnight brengen een dolkomisch programma met goocheltrucs van het paard, de truc met de lasso, cowboy songs en
grote finale waarbij Latham 10 man uit het publiek nodig heeft. Zij moeten Latham helpen waar cowboys het best in zijn…. waarna zij verdwijnen in de zonsondergang.

Zondag 5 juli:
- 15.00 - 18.00 uur: Superman. Met een hoog Zoef, Bang, Splash en Kadeng gehalte, leren we in deze wandelende theatrale act de mens achter de superheld kennen.

Kortingsbonnenboekje
In samenwerking met de winkeliersvereniging Kaatsheuvel krijgen klanten bij hun aankopen bij de deelnemende winkels (te herkennen aan de poster) een gratis kortingsbonnenboekje voor alle attracties op de kermis Kaatsheuvel.

3 Comments:

Anonymous jan de bouwvakker said...

Gezelligoo

29 juni, 2009  
Anonymous Joris said...

Overlast met de nodige vernielingen hopelijk niet in aantocht

29 juni, 2009  
Anonymous een jongen said...

het hoort er wel een beetje bij

29 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home