Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juni 26, 2009

Loonse gemeenteraad op herhaling.

Kaatsheuvel - De voorzitter van de Loonse gemeenteraad, waarnemend burgemeester Wim Luijendijk heeft de raadsvergadering van donderdagavond om 22.30 uur geschorst. De gemeenteraad vergadert maandagavond verder. De behandeling van enkele onderwerpen, die overigens in de commissies, besproken waren duurde zo lang, dat de burgemeester besloot om de vergadering te schorsen. Maandag staat nog de afvalstoffen en de jaarrekening op de agenda.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hoe zit het dan met de declaraties en krijgen wij als burger daar inzage in?

27 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Word B en W in Loon op Zand ook getoetst op declaratie gedrag en integriteit? Dat lijkt mij in ieder geval een taak voor de gemeenteraad om dat uit te zoeken.

28 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

RTL heeft ook de gegevens van de gemeente Loon op Zand ontvangen.

28 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Dan is het zaak om in contact te komen met RTL en dat zal ik zeker gaan proberen,want ik geloof niet dat het anders naar buiten komt.Men heeft hier sinds de invoering van het duelisme moeite met spreken in het openbaar en omgang met de media.

28 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home