Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, juni 28, 2009

Laatste voorstelling van de Musical The Sound of Music

Kaatsheuvel - Vanavond was de laatste voorstelling van de Musical The Sound of Music in Theater de Efteling. Cast en crew vierden samen het overweldigende succes van 250 zinderende voorstellingen voor 200.000 bezoekers in bijna tien maanden.
Het publiek viel massaal voor Wieneke Remmers als openhartige Maria en werd direct vertederd door de zeven Von Trapp kinderen met hun strenge vader. Ook de recensies van de pers waren lovend. Daarnaast werd de musical op 8 juni ook nog gewaardeerd met twee Musical Awards en konden de producenten Efteling Theaterproducties, Albert Verlinde en Roel Vente hun eerste open-eindproductie in Kaatsheuvel succesvol afsluiten. Zij brengen The Sound of Music gezamenlijk naar Belgiƫ, waar de musical vanaf 20 augustus in de Stadsschouwburg van Antwerpen te zien zal zijn. In Theater de Efteling speelt vanaf 19 juli Sprookjesboom de Musical.

red: Jammer dat veel kinderen die aan de musical hebben meegedaan niet uitgenodigd waren en er voor hen geen presentje was. Het leverde veel teleurgestelde kinderen en ouders op. Volgende keer ook oog voor kleine dingen Albert!