Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juni 18, 2009

Oefening nodig voor ongevallen N261 en Efteling

KAATSHEUVEL De gemeente Loon op Zand moet voorbereid zijn op ongevallen met gevaarlijke stoffen op de N261 (Midden-Brabantweg). Ook eventuele rampen bij de Efteling vragen om aandacht. Hiervoor zijn regelmatige oefeningen met hulpdiensten nodig, aldus burgemeester Wim Luijendijk.

Loon op Zand zet hoog in op veiligheid, controles en handhaving. Volgens Luijendijk staat dit beleid grotendeels op de rails.

Alleen het handhaven van zondagopenstelling van winkels en het beleid van paardenhouderijen is nog niet honderd procent geregeld, stelt hij. „Overtredingen in deze sectoren kunnen alleen beboet worden als ze geconstateerd zijn door Bevoegd Opsporing Ambtenaren (BOA).

Voor meldingen die via burgers binnenkomen hebben we nog geen systeem”, aldus de burgemeester, die zegt daaraan te gaan werken. Volgens de provincie is de gemeente op het gebied van veiligheid en handhaving goed bezig.

Bron: BD/JG

2 Comments:

Anonymous Jacky Smit said...

Ik heb in de commissie vergadering gewezen op het manco/gebrek aan telefoon meldplaats, als een burger iets constateert wat niet in de haak lijkt. Waar kan men daarvoor terecht? In de commissie vergadering werd bevestigd dat er geen meldpunt is op dit ogenblik.


groet Jacky Smit

18 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Ik kreeg vanavond18 juni een tip om bij overlast 0416-273455 te bellen.Dit i.v.m het langdurig stallen van caravans in de van Heeswijkstraat die daardoor parkeergelegenheid wegnemen.Wie weet werkt dat tet. nr. ??

18 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home