Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juni 10, 2009

“Sloop TNT gebouw geen eenvoudige zaak”

Kaatsheuvel – De gemeente Loon op Zand wacht met de sloop van het TNT gebouwtje aan de Nieuwe Markt geen eenvoudige klus. In het gebouw staat namelijk een loodzware kluis die volgens de medewerkers van TNT alleen verwijderd kan worden met zwaar materieel. Zowel de wanden als de vloer zijn een meter dik en bestaan uit gewapend beton. De loodzware kluisdeur is volgens de medewerkers alleen te verwijderen met behulp van een stevige bouwkraan. Het gebouwtje is tot 1 september eigendom van TNT. Daarna kan de gemeente starten met de sloop.

13 Comments:

Blogger roofvogel said...

Een loodzware klus dus! als ze nu eens wachten met de sloop tot na de gemeenteraads verkiezingen in 2010 dan kunnen ze die twee zware klussen Postkantoor en Huidig college B&W met een dezelfde kraan verwijderen!! Conclusie: Dubbele bezuiniging!!!

10 juni, 2009  
Anonymous Henk said...

Het maakt echt niet uit waarover geschreven wordt of wel Roofvogel? Ieder artikel kan op de een of andere manier wel naar de gemeente gekoppeld worden.....
Toch maar zelf eens voor de SP op de lijst?

10 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

ik zag van de week ook in een reactie van roofvogel dat hij vind dat er meestal laag geschoolde mensen reageren...als jij zo hoog opgeleid bent roofvogel , ga dan zelf in de gemeenteraad zitten , want jij weet altijd een goede oplossing , waarschijnlijk vind roofvogel zich zelf erg hoog opgeleid , ik heb respect voor degene die deze website onderhoud , want die moet met roofvogel wel heel veel gedult hebben met zijn gezeik altijd over de gemeente....wat mij betreft mogen ze ook een grote bom op het gemeentehuis gooien , maar op elk artikeltje gaan zitten leuteren over de gemeente zet ook geen zoden aan de dijk!!!!

10 juni, 2009  
Anonymous jacky smit said...

Wat dachten jullie van de kluis die in het gemeentekantoor zit. (voormalige Rabobank)
dat lijkt mij ook geen gemakkelijk kluisje om met één mokerslag tot puin te doen verworden. Er zal best wel apparatuur voor zijn die dat kan oplossen en anders is er nog ergens wel een ander "plofmiddeL" te vinden.
Of het nu verstandig is om nu zomaar ongenuanceerd een BOM op het gemeentehuis te gooien zoals ene anoniem schrijft gaat mij net een knal te ver!

11 juni, 2009  
Anonymous Henk said...

Moet de gemeente dit wel doen? Kan dat niet aan Heijmans overgelaten worden?

11 juni, 2009  
Anonymous Jacky Smit said...

Henk de gemeente geeft natuurlijk opdracht tot aan bijv. Heijmans, Dit is meegenomen in het gehele project. Het staat inderdaad net zo geschreven alsof de gemeente zelf de hamer ter hand neemt.

11 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

hier komt het eerste meerwerk (kortom extra kosten gemeente)van Heijmans al.

11 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

als de kraan er is voor de kleis kan het toch in 2 of 3 tegelijk doen,is goedkoper als je nu een kraan laat komen en de volgende keer weer

11 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Je kunt ook alle plannen erin gooien en dan de kluis op slot en de sleutel weggooien. Hoeven we ook geen takelkosten te betalen.

11 juni, 2009  
Blogger roofvogel said...

Het nadeel van anoniem zonder schrijversnaam is dat vele anoniemen over dezelfde kam denken te worden geschoren Bij voorbaat:
D A T I S N I E T M I J N

B E D O E L I N G !
Uitsluitend de anoniemen die bepaalde bevolkingsgroepen ten onrechte in een verkeerde (m.i.) hoek drukken bedoel ik hiermee!

11 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

@roofvogel

misschien een diepe frustratie die zich uit in een gevecht om 'het gelijk'? Uitingen van je tegenstander (in 99 van de 100 gevallen, de gemeente of haar raad) wordt altijd negatief uitgelegd, zonder feitelijke onderbouwing. We kunnen het beste gewoon allemaal met je meeveren, want als we het gewoon accepteren dat je echt niet beter kunt cq weet, zal het voor jou niet veel revenuen meer geven.
Wie is het hiermee eens?
Dan stel ik voor dat we hier een start mee maken...

Roy

11 juni, 2009  
Anonymous Henk said...

Spijker, kop, raak.

12 juni, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Het makelaarskantoor is ook een voormalige bank (ABN Bank), de gemeente heeft dus drie kluizen in bezit!

15 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home