Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, januari 13, 2010

Politie arresteert twee verdachten van straatroven in Kaatsheuvel en Waalwijk

De politie heeft dinsdag twee mannen uit Waalwijk aangehouden in verband met twee straatroven die vorig jaar in Kaatsheuvel en Waalwijk werden gepleegd.

Een 18-jarige inwoner van Waalwijk wordt verdacht van een straatroof in oktober 2009. Toen probeerden enkele jongens op de Bachstraat in Kaatsheuvel de tas van een voorbij fietsend meisje af te pakken. Dat mislukte echter.

De politie arresteerde ook een 20-jarige man uit Sprang-Capelle in verband met een straatroof in september 2009. Op de Beethovenlaan in Waalwijk werd een vrouw van haar fiets geduwd, waarna een man er met haar tas vandoor ging. In beide zaken zijn de verdachten op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Bij zoekingen zijn diverse goederen gevonden die vermoedelijk van een woninginbraak afkomstig zijn. Ook werden drie imitatievuurwapens aangetroffen, als ook munitie. De politie sluit niet uit dat beide mannen nog in verband gebracht kunnen worden met andere strafbare feiten.