Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 11, 2010

Afscheid van de Raad van Loon op Zand

Kaatsheuvel - Tijdens een butengewone raadsvergadering nam de gemeenteraad van Loon op Zand woensdagavond afscheid van deze negen raadsleden. De nestor ban de raad, Herman van Gulik, werd bij zijn afscheid benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Elk scheidend raadslid kreeg de bronzen legpenning van de gemeente loon op Zand. Volgens burgemeester Wim Luyendijk heeft deze raad veel bereikt of in gang gezet. Hij noemde het wijkgericht werken, de WMO, het accomodatiebeleid, het IDOP in de Moer, het bedrijventerrein Kets West II, het afvalstoffen - en het recreatiebeleid, de nota paardenhoudenrijen, de N261 en het Bruisend Dorpshart. Het was een historische avond. Niet omdat er negen raadsleden vertrokken maar ook omdat het de laatste vergadering was dat de Partij van de Arbeid en Groen Links afzonderlijk in de raad zaten. Vanavond wordt de nieuwe gemeenteraad geinstalleerd. Dan zal ook de nieuwe partij Pro3, de combinatie van PvdA en GroenLinks zitting nemen in de gemeenteraad.

De Koninklijke onderscheiding voor Herman van Gulik


Bovenste rijvlnr. Leon van Boxtel,Ineke Wissink, Wim Meulesteen,Herman van Gulik en Joop Bisselink. Onderste rij: Sjaak Fijten, Elly de Kort, Liesbeth Fox en Cees van de Ven.

1 Comments:

Blogger roofvogel said...

Webmaster moet de kop niet veranderd worden ?? Het is toch AFSCHEID !! en geen AFSCHIED !
Of wil je bepaalde (oud)raadsleden afschieten ???

16 maart, 2010  

Een reactie posten

<< Home