Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, mei 03, 2010

Belangrijke dag voor hockeyclub DES

KAATSHEUVEL – Voor Hockeyclub DES uit Kaatsheuvel is zondag 9 mei een belangrijke dag. Heren 1 is na de 8-1 overwinning in Terneuzen afgelopen weekend al zeker van een eerste plaats en is hard op weg om ongeslagen kampioen te worden. De heren spelen komende zondag thuis tegen Zundert. Ook Dames 1 van DES maakt een goede kans op de kampioenstitel, maar zij gaat komende zondag nog de beslissende strijd aan met Pelikaan, de nummer 2 uit de poule. Wellicht zit er dus een promotie in voor beide eerste teams.

Reden voor DES om op 9 mei zoveel mogelijk supporters op de been te brengen. Iedereen is uitgenodigd om met toeters, bellen en spandoeken de beide teams aan te komen moedigen en na afloop de huldiging bij te wonen van de kampioenen. Kijk voor de aanvangstijden van de wedstrijden op www.hockeydes.nl.