Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, september 20, 2010

Klapstoelenconcert 2010 gezellig en sfeervol



Kaatsheuvel - Op donderdag 16 september organiseerde Stichting STERK voor de vijfde keer het klapstoelenconcert op het Wilhelminaplein in Kaatsheuvel. Het concert, georganiseerd om aandacht te blijven vragen voor de met sloop bedreigde St. Josephkerk, was wederom een groot succes. De verlichting op het plein gaf dit jaar een extra dimensie aan het klapstoelenconcert. De vele toeschouwers trotseerden het slechte weer van de dag en werden beloond met een paar uur droog weer en mooie optredens van de Lindelijsters, Harmonie Kaatsheuvel en de percussie groep. Als verrassing verschenen er 2 Schotse doedelzakspelers uit Kaatsheuvel op het plein.
“Het is ieder jaar hartverwarmend om te zien hoe iedereen zich inzet om er weer een fantastische avond van te maken” zegt Lilian Grootswagers, voorzitter van STERK. “Uit het enthousiasme van de verenigingen die optreden, maar ook de vele vrijwilligers die nodig zijn om dit concert mogelijk te maken, blijkt dat de betrokkenheid bij het behoud van de St. Josephkerk nog steeds groot is. Graag wil ik nogmaals iedereen heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Niet alleen de vrijwilligers, verenigingen en sponsoren, maar zeker ook het publiek.”
Binnenkort doet de rechter uitspraak en beslist of onze St. Joseph inderdaad een topmonument is. Iets wat de bevolking van Kaatsheuvel natuurlijk al heel lang weet.