Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, september 15, 2010

Verkeersdrukte bij Efteling blijft hot item

KAATSHEUVEL - De verkeersproblemen op drukke dagen bij de Efteling blijven om extra maatregelen vragen.

De gemeente Loon op Zand voert intensief overleg met het park. Nu wordt onder meer gekeken naar een betere toegankelijkheid van de grote parkeerplaats bij de Efteling. Ook de doorstroom van het verkeer op het parkeerterrein zelf kan mogelijk beter.

Corry Dijkstra (Gemeentebelangen) zwengelde dinsdagavond het verkeersprobleem maar weer eens aan tijdens de commissie Fysieke Omgeving en Milieu. "Het verkeer van en naar Kaatsheuvel loopt op topdagen van de Efteling helemaal vast, zeker bij de Horst", stelde ze. "Ik heb zelfs gehoord dat onlangs een ambulance hier vast stond."
Donderdag meer in het Brabants Dagblad

4 Comments:

Blogger Lennard Alink said...

VVN Loon op Zand deelt deze mening helaas ook. Met regelmaat constateren wij dat bezoekers van de Efteling allerlei wegen opzoeken om snel weg te kunnen. De huidige structuur (en daarbij de afhandeling van het verkeer op het parkeerterrein zelf) is onvoldoende voor de grote stroom bezoekers die op de Efteling afkomen.

15 september, 2010  
Blogger janijsel said...

Sinds Corrie bij de Efteling woont is dit wel een hot item voor haar of er verkeerstechnisch geen andere zaken zijn die de aandacht vragen die men niet wil zien of niet onderkent. Maar ja, je moet je toch ook eens laten horen en de krant halen.

15 september, 2010  
Blogger maus said...

De laatste reactie is een reactie op de persoon gericht en helaas niet op de inhoud! Erg flauwe opmerking!!!

19 september, 2010  
Blogger janijsel said...

Maus,
de vorige keer kwam Corrie met hetzelfde verhaal dus ik kan er moeilijk wat anders van maken.

21 september, 2010  

Een reactie posten

<< Home