Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, november 28, 2010

Dode (22) bij ongeluk in Loon op Zand

LOON OP ZAND - Op de Kasteellaan in Loon op Zand is in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige man uit die plaats om het leven gekomen door een auto-ongeluk. Dat heeft de politie zondag gemeld.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond halfvijf. De bestuurder van de auto, een 22-jarige man uit Tilburg, verloor vermoedelijk de controle over het stuur, botste op een paar bomen en kwam in een sloot tot stilstand. De man raakte onder meer gewond aan zijn hoofd en moest in een ziekenhuis worden opgenomen. Hij heeft nog geen verklaring kunnen afleggen over het ongeval.

De Tilburger was volgens de politie behoorlijk onder invloed van alcohol; de politie heeft hem aangehouden. Volgens een getuige reed de auto met hoge snelheid. De politie denkt niet dat gladheid op de weg een rol speelde bij het ongeluk.