Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, januari 06, 2011

Drie Koningen in de regen

Kaatsheuvel - Deze drie koningen trotseren de regen en trekken erop uit. Ze zongen een mandje met snoep bij elkaar. Maar.. was er vroeger geen donkere koning bij?


Hier de uitslag van het Driekoningen zingen in accommodatie de Werft te Kaatsheuvel.

Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagde 6 januari 2011.
8 groepjes met Driekoningen maakten hun opwachting bij de jury die bestond uit de Driekoningen van het Gerard de Nijshof en hun metgezel Tily Pluk.
Tily is bij veel kinderen bekend vanwege haar werk in de bibliotheek te Kaatsheuvel.

Het jureren van Driekoningen heeft toch altijd iets speciaals omdat er vele facetten meespelen zoals, liedje, kleding en niet te vergeten de uitvoering.

Als 1e zijn geƫindigd, Licke, Hiwot en Maartje Verhoeven
als 2e Tigo, Kenj en Kyano van Es
als 3e Nikky, Kelly en Celina van Wanrooy

Dank aan onze sponsoren die de prijzen en eierkoeken beschikbaar hadden gesteld zodat wij deze traditie ook dit jaar weer een vervolg hebben kunnen geven.

1 Comments:

Blogger Jacky said...

Leuk dat er bij jou aan de deur 3 koningen hebben gezongen hier heb ik ze helaas niet gezien. Volgend jaar weer wel net zoals andere jaren , lag zeer zeker aan de regen

06 januari, 2011  

Een reactie posten

<< Home