Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 24, 2011

Burgemeester weigert uitnodiging Efteling

VALKENSWAARD - Privé wil de Valkenswaardse burgemeester Anton Ederveen best eens naar de nieuwe attractie van de Efteling gaan kijken.

Maar om op donderdag 7 april samen met andere burgemeesters aanwezig te zijn bij de officiële opening? Dat gaat hem een stapje te ver, meldde de burgemeester onlangs via Twitter.

Ederveen is daarmee op 7 april één van de weinige afwezige burgemeesters; volgens de Efteling hebben al 150 burgervaders zich aangemeld voor het evenement rond de magische stad en openluchtarena Raveleijn.

In ruil voor hun aanwezigheid krijgen de burgemeesters ieder honderd vrijkaarten om aan de inwoners van hun gemeente uit te delen. Volgens een woordvoerder van de gemeente Valkenswaard vindt Ederveen de actie ongepast, omdat hij zich door het aanbod van de vrijkaartjes voor het blok gezet voelde.

Bron Brabants Dagblad

1 Comments:

Blogger Jacky said...

het probleem ligt nu bij de burgemeesters, want wie nemen ze mee?

24 maart, 2011  

Een reactie posten

<< Home