Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, maart 04, 2011

Man Heidy Goedhart verdacht van moord

KAATSHEUVEL - De 35-jarige man uit Kaatsheuvel die woensdag door de politie is opgepakt in verband met de dood van zijn 34-jarige echtgenote, wordt door justitie verdacht van moord. Dat heeft een woordvoerster van het parket in Breda vrijdag laten weten.

De verdachte is vrijdag voorgeleid. De rechter-commissaris verlengde zijn voorlopige hechtenis met veertien dagen. De politie kreeg in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 december om kwart voor een een melding over een bewusteloze vrouw. Het slachtoffer lag in de achtertuin van haar woning. Reanimatie door de hulpdiensten mocht niet meer baten. De politie ging direct uit van een misdrijf.

In de media verschenen berichten dat de vrouw vermoedelijk was aangevallen door een inbreker. Het hele huis zou overhoop zijn gehaald.


Bron: Omroep Brabant

1 Comments:

Blogger Rinzwind said...

Tja... gelijk al een vaag idee bij het feit dat de beneden verdieping overhoop is gehaald (waarbij je denkt aan kabaal) terwijl man boven ligt te slapen... en vrouw in de tuin ligt. Verschil tussen binnenkomen man (na 2300) en vermeende inbraak is ook niet groot.
De sneeuw zou ook voor sporen kunnen hebben gezorgd.
Het is vreemd. Wel een beetje laat om nu in de woning naar bloedsporen te zoeken...
Maar goed... we weten het niet.

04 maart, 2011  

Een reactie posten

<< Home