Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 24, 2011

Máxima's mama duikt met tas op in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De moeder van prinses Máxima is donderdagmiddag in Kaatsheuvel opgedoken. Ze kwam met eigen ogen kijken hoe de 67-jarige Henk Meijers een tas in elkaar zet.

"Leuke vrouw", wist Meijers na afloop te vertellen. "Ze wilde van alles weten."

De koffie stond klaar. Een goede vriendin van Meijers kon tolken. En ook de voeringen voor een speciale tas had hij al klaarliggen. Meijers heeft namelijk ter plekke voor mevrouw Zorreguieta een tas in elkaar gezet. Die mocht ze ook meenemen.

Mevrouw Zorreguieta was vergezeld van een telg van het Dreesmann-geslacht, die het contact tussen Meijers en het Koninklijk Huis onderhoudt.

Meijers heeft namelijk al heel wat tassen mogen maken voor Máxima. "Zit ik tv te kijken en dan komt op zo'n royaltyprogramma mijn tas voorbij met de foto's van de drie prinsesjes erop. Da's toch wel apart."

Wat zijn tassen zo apart maakt? "Ik denk de emotie die erbij komt kijken", antwoordt de geroutineerde tassen- en schoenen- stikker.

1 Comments:

Blogger Jacky said...

Super tof en dat zo'n leuke tas zomaar in het dorp Kaatsheuvel wordt gemaakt en dan ook nog koninklijke belangstelling heeft.

Ik denk dat nu heel veel mensen óok op zoek gaan naar zo'n tas.

succes !

25 maart, 2011  

Een reactie posten

<< Home