Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, mei 13, 2011

Introductie Discotheek Illusion

Kaatsheuvel - Omdat in Kaatsheuvel en omgeving weinig makkelijk te bereiken uitgaansgelegenheden zijn, hebben we besloten een discotheek op te richten in het centrum van Kaatsheuvel genaamd 'Illusion'. Er komen 2 verschillenden zalen waar verschillende genres muziek gedraaid zullen worden, ook serveren wij ongeveer alle soorten drank die je jezelf maar kan bedenken. Eens in de maand zal een thema avond plaatsvinden, de bezoekers wordt gevraagd welk thema zij leuk zouden vinden. Het thema met de meeste stemmen zal dan op het einde van de maand plaatsvinden. Omdat Kaatsheuvel vanaf de omliggende dorpen niet zo makkelijk te bereiken is, zullen we vanuit de dichtstbijzijnde dorpen touringcars op en neer laten rijden naar onze discotheek. Deze bus rijdt om 23.30 en om 00.00 heen, en om 03.30 en 04.00 weer terug. De discotheek heeft een grote binnenplaats waar gerookt en bij goed weer gerelaxt kan worden. Meer informatie volgt nog.

Bron: Discotheek Illusion

5 Comments:

Blogger Gerard said...

Dat zal voor onze jeugd geweldig zijn. Ik hoop wel dat het een serieus plan is en geen luchtballonnetje. Voor de bus zou ik zeggen neem eens kontakt op met de uitvoerder van de nightliner, gedeelde kosten zijn lagere kosten, voor beiden.

14 mei, 2011  
Blogger Unknown said...

Weet iemand of deze discohteek onderdeel gaat worden van het plan "bruisend dorpshart"? of ergens anders in Kaatsheuvel?

14 mei, 2011  
Blogger Reaguurder said...

Jan, dit is een Hoax, oftewel verzonnen door een paar middelbare scholieren

14 mei, 2011  
Blogger Kaatsheuvel said...

Hoax
Een hoax is een bericht dat probeert de lezer ervan zover te krijgen dat hij de inhoud van het bericht voor waar aanneemt en vervolgens een bepaalde handeling verricht. Voor z`n verspreiding is een hoax afhankelijk van het bewust versturen naar andere potentiele slachtoffers door degene die ertussen...

15 mei, 2011  
Blogger roofvogel said...

Illusion is dus een Illusie ??

15 mei, 2011  

Een reactie posten

<< Home