Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juli 20, 2011

Efteling bereikt hoogste punt Polles Keuken

Efteling bereikt hoogste punt Polles Keuken
KAATHEUVEL - Het nieuwe pannenkoekenrestaurant Polles Keuken van de Efteling bereikte onlangs het hoogste punt.


Polles Keuken is met zijn 'Symbolicaanse' vormgeving de eerste fase van het Rijk der Fantasie. Het restaurant wordt met zijn bijna 13 meter hoge toren 'een blikvanger' van het park.

Als tweede fase van het Rijk der Fantasie volgt dit najaar de de televisieserie Pardoes. In de serie maken kijkers kennis met de wereld van Pardoes, de planeet Symbolica en zijn bewoners.

Uiteindelijk zal deze wereld ook in het park gerealiseerd worden, in de vorm van de attractie Hartenhof. Oorspronkelijk werd Hartenhof aangekondigd als jubileumattractie voor de 60e verjaardag van de Efteling. Hartenhof gaat echter gefaseerd open omdat de plannen voor de attractie steeds groter worden.

Begin deze maand maakte het attractiepark in Kaatsheuvel bekend dat er tòch een jubileumattractie komt: 'Aquanura', de derde grootste watershow ter wereld. De Efteling investeert 17 miljoen euro in de watershow.

Door de komst van deze grootste fonteinenshow van Europa zal Hartenhof, als laatste fase van het Rijk der Fantasie, op zijn vroegst in 2015 de deuren openen voor het publiek.