Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juli 21, 2011

Tussenstop Ome Joop’s Tour in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel - Zoals altijd komt Ome Joop’s Tour ook weer langs in Kaatsheuvel om in de Werft te overnachten en een bezoek te brengen aan de Efteling.
Op zaterdag 30 juli worden de kinderen verwacht en blijven tot maandagmorgen 1 augustus. In Kaatsheuvel wordt, als vanouds, weer een warm onthaal geregeld voor de fietsertjes.

Ook is dan de traditionele ouderavond met optredens van de Tourrennertjes. Na vele dagen fietsen is het erg fijn om de ouders, verzorgers, broertjes of zusjes weer even te zien. De Tourorganisatie heeft dit jaar voor deze avond een gezellig programma samengesteld. De deelnemers, vrijwilligers en de ouders en verzorgers krijgen heel wat spannende dingen voorgeschoteld. Vanzelfsprekend kunnen de ouders en verzorgers tijdens deze avond uitgebreid met hun kind spreken.

De Werft biedt, evenals voorgaande jaren, weer twee nachten onderdak aan de rennertjes van de jeugdtour. Zondag 1 augustus is gereserveerd voor een bezoek aan de Efteling. Voor veel kinderen absoluut één van de hoogtepunten van de Tour. Op maandag vertrekt de karavaan weer richting Mill.