Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, november 23, 2011

Expositie fotoclub Waalwijk in ontvangsthal stadhuis Waalwijk

Waalwijk - Fotoclub Waalwijk is door het college van de gemeente Waalwijk in de gelegenheid gesteld een foto expositie in te richten in de ontvangsthal van het stadhuis. Vanaf 1 december is de expositie een maand lang te bezichtigen tijdens de openingstijden van het stadhuis.

De 40 foto’s die in de hal worden geëxposeerd zijn geleverd door 28 leden van de fotoclub en geven een overzicht van de diversiteit binnen de club. De leden zijn onder andere actief in de disciplines architectuur-, natuur-, portret- en model-, abstracte- en macrofotografie. Er wordt gewerkt met de digitale camera waarbij diverse foto’s naderhand worden bewerkt in een fotoprogramma.

Fotoclub Waalwijk bestaat reeds 22 jaar en het betreft een groep van 32 amateur fotografen. Zij komen tweewekelijks bij elkaar om samen foto’s van leden te beoordelen. Ook maken zij fotografische uitstapjes, verzorgen jaarlijks een expositie in buurthuis de Wierd en presenteren maandelijks hun foto van de maand bij Foto Video de Bont en in de bibliotheek van Waalwijk. Voor inlichtingen is Fotoclub Waalwijk te bereiken via voorz@fotoclubwaalwijk.nl

De expositie in het stadhuis duurt van 01-12-2011 tot en met 29-12-2011 en is te bezichtigen op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.