Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, november 03, 2011

Spijt van uithaal naar wethouder Loon op Zand

LOON OP ZAND - Een groep bezwaarmakers biedt excuses aan voor haar harde kritiek op wethouder Ruud van Eijkeren (Pro3) tijdens de discussie over het bouwplan Kloosterstraat in Loon op Zand.

Volgens haar hebben ze de integriteit van de wethouder ten onrechte in het openbaar in twijfel getrokken. "Onze harde woorden in de raadsvergadering hadden geen basis", stellen ze nu in een brief aan gemeenteraad en college. Dat betekent overigens niet dat ze gelukkig zijn met het veelbesproken bouwplan in Loon op Zand.

Projectontwikkelaar VOF Loonse Duinen wil op het voormalig terrein van autobedrijf Van de Wouw en Swaans Bloemen veertien woningen bouwen. Een groep omwonenden is kritisch. Zo vrezen ze voor een onveilige ontsluiting van het 'nieuwe wijkje' op de Andromeda. Ook de parkeerdruk baart hen zorgen. Maar de gemeenteraad heeft ingestemd met het bestemmingsplan Kloosterstraat 20-24, die de bouw van de veertien woningen mogelijk maakt.

Bron: Brabrants Dagblad Internet