Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, december 08, 2011

Kerstconcert St. Jan Kaatsheuvel 11 december 2011

Kaatsheuvel - Het gemengd koor St. Jan te Kaatsheuvel organiseert op zondag 11 december een kerstconcert waarvan de opbrengst ten goede komt aan de restauratie van de St. Janskerk.

Behalve het koor St. Jan onder leiding van dirigent M. Kuijs en organiste M.Mennens treden op het Hoorns Byzantijns Mannenkoor o.l.v. dirigent Grigori Sergei Sarolea en Willeke Smit uit Sprang-Capelle, een veelbelovend talent dat dwarsfluit speelt. Het concert begint om 14.00 u. Kaarten voor het concert zijn te koop bij het V.V.V. in de Peperstraat, bij het parochieel centrum naast de St. Jan, bij de koorleden en voor aanvang in de kerk.

De entree bedraagt € 7,50 inclusief een kopje koffie. Het gemengd koor St. Jan heeft o.a. op haar repertoire staan Heilige Nacht en Transeamus, het Hoorns Byzantijns Mannenkoor heeft Russisch Orthodoxe muziek op het programma staan en liederen uit de Oekraïne met werken van o.a. de componisten D. Bortn ‘ anskvj en T. Shevchenko. Willeke Smit speelt o.a. Silent Night en What child is this?