Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, februari 10, 2012

Officiële start campagne: Altijd nummer 1!

Vandaag (vrijdag) hebben burgemeester Wim Luijendijk en gemeentesecretaris Monique van Bavel het startschot gegeven voor de campagne: Gemeentezaken? Afspraak maken! Altijd nummer 1! Met deze campagne wil de gemeente bekendheid geven aan de verandering in haar dienstverlening per 1 april 2012. Vanaf deze datum kunnen inwoners alleen nog terecht in de gemeentewinkel op afspraak. Hiermee wil de gemeente Loon op Zand het haar inwoners makkelijk maken en ieder bezoek klantvriendelijker, efficiënter maar bovenal sneller. Vanaf 1 maart is het al mogelijk om afspraken te maken.

Altijd nummer 1! Vanaf 1 april 2012 is iedere bezoeker aan de gemeentewinkel altijd nummer 1! Het werken op afspraak geeft de klant de garantie geholpen te worden op het moment dat voor hem is gereserveerd. Lange wachttijden voor het regelen van gemeentezaken zijn dan ook verleden tijd. Vooraf wordt informatie gegeven over de eventueel te overleggen documenten. Dit voorkomt dat de klant teleurgesteld weer naar huis gaat. Deze manier van werken komt ook de dienstverlening ten goede omdat de baliemedewerkers zich voor kunnen bereiden doordat ze vooraf weten waar de klant voor komt.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home