Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 29, 2012

Verdachten Tilburgse taximoord beschuldigen elkaar

BREDA - Twee van de drie Poolse verdachten van de moord op Radj Anand beschuldigen elkaar te hebben geschoten op de Tilburgse taxichauffeur. De derde zegt zelfs zeker te weten dat geen van de drie heeft geschoten, zo bleek donderdag in de rechtbank van Breda. De drie worden aangeklaagd voor roofmoord.
De oudste verdachte, Zizilaw J., wees de 24-jarige Adrian W. donderdag in de rechtbank aan als de schutter. Die werd vervolgens woedend. Hij werd afgevoerd en de zitting werd even geschorst. Bij terugkeer ontkende Adrian W. met klem dat hij had geschoten.

Hij verklaarde zijn tegenstrijdige verklaringen met de vele drugs die hij in die tijd gebruikte. Hij gaf wel toe de portemonnee en mobiele telefoon van Anand te hebben gestolen.

Verdachten opgepakt
Radj Anand werd in
oktober 2010 gevonden met zeven schotwonden in hart en longen in een greppel aan de Duinlaan in Kaatsheuvel. In een aflevering van het televisieprogramma Brandpunt vertelde de 24-jarige verdachte Zizilaw J. dat hij specifiek op zoek was naar een donker persoon om te vermoorden.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home