Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, mei 24, 2007

FESTIVAL WERELDWIJD

FESTIVAL WERELDWIJD GEMEENTE LOON OP ZAND

Op 2de Pinksterdag, maandag 28 mei, wordt bij Jongerencentrum De Kuip in Loon op Zand van 13.30 tot 18.00 uur weer het jaarlijkse Festival Wereldwijd gehouden.
De Kuip is te vinden aan de Klokkenlaan 42 in Loon op Zand .

Een festival met muziek, dans, percussie en voor de kinderen veel activiteiten b.v. Afrikaanse petjes laten maken, zelf trommelen, Braziliaanse kinderspelen.
Er zijn optredens van de slagwerkgroep Caramba en van de Russische danseres Victoria Botcharova. Bovendien treedt de Afrikaanse zangeres Awa Sissao op, die 17 juni bij Mundial op het podium staat. Een gelegenheid om kennis te maken met de wereld om u heen en met mensen, die vanuit velerlei landen in onze gemeente of in de regio beland zijn.

Bovendien presenteren een groot aantal organisaties zich, die projecten hebben in landen waar onze westerse hulp hard nodig is. Er is een uitgebreide markt met de mogelijkheid leuke cadeautjes te kopen en zo de organisaties te steunen.

De toegang tot het Festival Wereldwijd is gratis.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Dans Victoria nu met die ene slang die indertidj ontsnapt was maar gewoon in huis verbleef ? Willeke heette dat beestje geloof ik.
Als dat zo is is hebben ze wel een top attractie dit maal in Loon op Zand bij Wereldwijd

26 mei, 2007  

Een reactie posten

<< Home