Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, februari 18, 2008

Present Danger bereikt finale Clash of the Coverbands

AMSTERDAM - De Amsterdamse poptempel Paradiso was zaterdag even van Kaatsheuvel. Ongeveer vierhonderd fans van de Kaatsheuvelse Metallica tributeband Present Danger steunden de mannen tijdens de halve finale van de Clash of the Coverbands, een landelijke wedstrijd voor coverbands.

En mede dankzij die fans ging de band met de publieksprijs aan de haal, waardoor ze 12 april aan de finale in De Vechtse Banen in Utrecht mogen meedoen. Tijdens de halve finale stond Present Danger als laatste geprogrammeerd, en de band verzorgde een spetterende afsluiting. Thijs de Jong, zanger en leadgitarist maakte de bedoeling meteen duidelijk: "Ik wil de voegen laten korrelen!" De hele zaal ging daarna los op de Metallica-covers Master of Puppets, Nothing Else Matters en One.

De bandleden zijn uitgelaten na het behalen van de finale. "Dan gaan we beter spelen dan vanavond", zegt gitarist Joost Hamers. "Technisch ging het niet allemaal even goed." De fans hadden daar echter maling aan. Zij zorgden voor een Brabants feestje in de hoofdstad.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Supergoed van die jongens!!!
En ontzettend knap na alles wat ze de laatste tijd hebben meegemaakt.
Ik ben trots op onze jongens uit 'de Kets'!

19 februari, 2008  

Een reactie posten

<< Home