Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, september 05, 2008

Kunst, eten en muziek bij Place du Kiosk

LOON OP ZAND - Kunst, muziek, Franse hapjes. Het zijn vandaag de ingrediënten van de laatste schildermiddag bij café De Kiosk in Loon op Zand, oftewel de Place du Kiosk. Eerder dit jaar kregen drie amateurschilders het idee om wekelijks in de buitenlucht kunst te maken.

Vanaf juli zitten ze iedere vrijdag op het terras van de Kiosk met schildersezel, doek en verf. Al snel sloten andere amateurkunstenaars zich bij dit gezelschap aan. Inmiddels telt de groep al elf creatievelingen.

Vandaag is de laatste schildermiddag van dit seizoen. De initiatiefnemers maken daar extra werk van. Vanaf 15 uur zijn de schilders paraat op hun Place du Kiosk en ze blijven er tot omstreeks 21 uur. Ze hopen dat meer amateurschilders uit Loon op Zand zich deze middag aansluiten.

De kinderen mogen zelf een schilderijtje maken. Voor materiaal zoals verf, kwasten en doeken wordt gezorgd.

Loonse troubadours en musici zorgen voor de muziek. Ook is er een karikatuurtekenaar

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

regen

06 september, 2008  

Een reactie posten

<< Home