Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, december 14, 2008

Waalwijker geeft zichzelf aan na knokpartij in Kaatsheuvelse kroeg

KAATSHEUVEL - De politie hield vrijdagavond rond 20.45 uur een 45-jarige man uit Waalwijk aan op verdenking van mishandeling. Hij gaf zichzelf aan op het bureau in Waalwijk en is in verzekering gesteld.

De politie verdenkt de man van het mishandelen van een 54-jarige man uit 's-Gravenmoer. De twee troffen elkaar rond 17.00 uur in een café aan de Hoofdstraat in Kaatsheuvel. Het slachtoffer kreeg volgens de politie enkele stevige klappen in het gezicht en ook later, toen de ruzie gesust leek, kreeg hij klappen. Ook de zoon van de verdachte en een vriend van hem zouden het slachtoffer mishandeld hebben. De man uit 's-Gravenmoer en de verdachte kennen elkaar. De vermoedelijke oorzaak is loon dat de zoon van de verdachte nog van het slachtoffer zou krijgen. De Waalwijker heeft verklaard dat hij in het gevecht ook diverse malen met een barkruk is geslagen door het slachtoffer. De politie stelt een onderzoek in.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

en het mooiste is dat het dan in kaatsheuvel gebeurt!!
YESSSS !!!!!!!!!!!!

14 december, 2008  
Blogger Cornelis said...

Hiep hiep hoera,

we hebben een cafe in de Hoofdstraat!

Wil iemand mij vertellen waar het staat; ik ga er dan meteen een biertje drinken.

17 december, 2008  
Anonymous Anoniem said...

@ Cornelis.
het adres van Ons Café is officieel in de Hoofdstraat
Wist je dat niet?

25 december, 2008  

Een reactie posten

<< Home