Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, december 16, 2008

ZLTO en Efteling bouwen een sprookjesboerderij

Bron: Brabants Dagblad door Ben Ackermans.

KAATSHEUVEL - Een sprookjesboerderij. Dat wordt de vorm waarin de agrarische organisatie ZLTO en de Efteling gaan samenwerken.

Het plan is om een echte boerderij in de bekende Anton Pieck-stijl te bouwen in het attractiepark. Wanneer is nog niet bekend. Kinderen kunnen daar kennismaken met de hedendaagse land- en tuinbouw. Voor de ZLTO is dat een belangrijke reden om samenwerking met de Efteling te zoeken, aldus directeur Gerard van Oosten.

De sprookjesboerderij gaat eerst van start als een multimediaproject. Zowel de Efteling als de ZLTO zeggen geen verdere toelichting te kunnen geven.

Een impressie van de boerderij op www.brabantsdagblad.nl / efteling

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik vind dit een prima idee van ZLTO en Efteling, .............. zolang het binnen de huidige grenzen van de Efteling gerealiseerd wordt en er niet (alweer) natuur opgeoffert moet worden.

16 december, 2008  
Blogger Kaatsheuvel said...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

16 december, 2008  
Blogger Kaatsheuvel said...

Het is me dus gelukt om kwetsende reacties te verwijderen. U bent dus gewaarschuwd.

16 december, 2008  

Een reactie posten

<< Home