Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, mei 10, 2009

't Maoske is zeker van de dader, de politie niet

DE MOER - Bewijsvoering is een lastige aangelegenheid. Neem de inbraak in partycentrum 't Maoske in De Moer, twee weken geleden. "We hebben de dader op beeld", zegt Jeanne de Bie. "'s Middags op het terras en 's nachts met een staaf in zijn hand.

Precies dezelfde kleren. Hetzelfde manneke. We weten bovendien dat hij met een bedrijf verbleef op een kampeerboerderij hier in De Moer."

Maar achter slot en grendel zit de knaap nog niet, laat een politiewoordvoerder weten. "Natuurlijk hebben wij de videobeelden ook bekeken. Maar wat ons betreft, is de zaak nog niet juridisch waterdicht. En zolang dat niet het geval is, gaan wij niet tot verhoor over."

Jeanne de Bie: "Nou, als ze nóg meer bewijs nodig hebben, dan weet ik het niet meer."

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Als je alle video opnamen hebt, en de politie doet niets, ik zou het wel weten, ging het menneke zelf opzoeken, niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

11 mei, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Wanneer heb je voldoende bewijs?
Als hij op video een moord pleegt, is het bewijs dan nog niet voldoende?. Je kunt tegenwoordig doen en laten wat je wilt, er wordt toch niks aan gedaan.

11 mei, 2009  
Anonymous Gerard said...

De politie heeft gelijk dat ze zekerheid willen. Als ze iemand aanhouden en verhoren die later onschuldig bljkt te zijn krijgen ze het verwijt dat ze overhaast handelen. Wanneer doen ze het goed.

11 mei, 2009  
Anonymous jan said...

nooit

11 mei, 2009  

Een reactie posten

<< Home