Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juni 18, 2009

Scooterrijder raakt gewond bij aanrijding

KAATSHEUVEL: De politie behandelde woensdagmiddag 17 juni een verkeersongeval op de Bevrijdingsweg in Kaatsheuvel. Bij het ongeval liep een scooterrijder een gebroken sleutelbeen op.
Het ongeluk gebeurde om 17.30 uur toen een 16-jarige scooterrijder uit Kaatsheuvel op zijn brommer uit de Dijkstraat kwam. Hij wilde de Bevrijdingsweg oversteken. Hij werd daarbij aangereden door een juist passerende automobilist die in de richting van de Midden Brabantweg reed. De jongen is over de motorkap van de auto gevlogen, waarbij hij met zijn linker schouder de voorruit van de auto raakte. Hij belandde daarna in de middenberm. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer overgebracht naar het Twee Steden in Tilburg, waar een gebroken sleutelbeen werd geconstateerd. De politie maakte proces-verbaal op van dit ongeval. De betrokken automobiliste, een 42-jarige vrouw uit Loon op Zand, kwam met schrik vrij.

1 Comments:

Anonymous Lennard Alink said...

Helaas is dat een locatie die toch al als gevaarlijk bekend staat. De gemeente heeft daar niet voor niks die flikkerbollen geplaatst om te waarschuwen voor overstekende (brom)fietsers.

Het is alleen niet te zeggen wie er schuld heeft. Dat moet de politie maar onderzoeken.

18 juni, 2009  

Een reactie posten

<< Home