Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, januari 14, 2010

Loon op Zand scoort laag met dienstverlening

Kaatsheuvel – ‘De klant is koning geld wel in de supermarkt, maar niet bij de gemeente’, zo blijkt uit een onderzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken. De gemeentelijke dienstverlening is onder de maat in Loon op Zand. Het ministerie beoordeelde 41 zaken die de gemeenten eind dit jaar op orde moeten hebben. Met een score van 17 doet Heusden en Waalwijk het ronduit slecht. Maar Loon op Zand scoort nog beroerder. De gemeente heeft volgens de onderzoekers pas 12 zaken geregeld.

2 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Weer een item voor politiek LOZ om iets me te doen i.v.m de komende verkiezingen.Jammer dat dit artikel geen voorpagina nieuws is voor de media!Dat zou de politiek misschien wat wakker maken.Over dit artikel is bij geen enkele politieke partij iets te lezen.Toch erg verwonderlijk of niet.

17 januari, 2010  
Blogger Bart Gossen said...

Beste Hans,

Dan verwijs ik je toch naar de berichtgeving van VVD Loon op Zand. De kwaliteit van de website heeft al jaren onze aandacht (en tussenstanden worden gepubliceerd) en daar gaan we dus na de verkiezingen, als het aan de VVD ligt, voortvarend mee aan de slag.

Verder hebben wij in ons programma een paragraaf (1.2) opgenomen over een solide en eerlijk bestuur. Daar benoemen we concrete punten om de dienstverlening te verbeteren:
- 10% daling van personeelskosten;
- dienstbaar bestuur (ja, tenzij ipv nee, maar).

Vervolgens gaat paragraaf 4 in op personeel en organisatie. Ook hier weer concrete punten waar de VVD heldere keuzes maakt:
- via internet producten kunnen bestellen en betalen;
- schrappen van overbodige regels;
- verminderen van bureaucratie;
- aanvragen worden binnen de termijnen afgehandeld.

Het programma hebben wij al enkele maanden op onze website staan: http://loonopzand.vvd.nl

Met vriendelijke groet,

Bart Gossen
VVD Loon op Zand

18 januari, 2010  

Een reactie posten

<< Home