Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, december 15, 2010

Allesbrander nekt plan Hoofdstraat

KAATSHEUVEL - De Raad van State heeft een bouwplan voor acht appartementen in de Hoofdstraat in Kaatsheuvel afgeschoten omdat de nieuwe bewoners last kunnen krijgen van de allesbrander van hun buurman.

Dit blijkt uit een woensdag bekend gemaakte uitspraak. Het balkon van een van de appartementen zou op twee meter afstand komen van de schoorsteen van de allesbrander. Het gemeentebestuur van Loon van Zand wimpelde het bezwaar weg van buurman A. Donders die geen zin heeft in klagende buren. Loon op Zand wilde het probleem 'op een later tijdstip oplossen''. Donders nam daar geen genoegen mee. Hij stapte in oktober naar de Raad van State tegen de bouwvergunning die de gemeente voor het braakliggende terrein had verleend aan Verhoeven Bouw BV. De hoogste bestuursrechtbank heeft zijn bezwaren gegrond verklaard.
Bron: Brabants Dagblad Auteur: Michel Koster

1 Comments:

Blogger janijsel said...

HET IS TOCH TE GEK VOOR WOORDEN DAT MEN ZOIETS KAN TEGENHOUDEN TERWIJL HET WINKELCENTRUM MET ZO EEN VIEZE HOEK BLIJFT ZITTEN EN DAT TERWIJL DE ERFAFSCHEIDING VAN DE FAM.DONDERS OOK EEN SCHANDE IS VOOR DE OMGEVING EN DAT MOET MEN NORMAAL VINDEN.MEN KAN UIT MILIEU OOGPUNT TOCH HET STOKEN VAN EEN ALLESBRANDER VERBIEDEN EN DAN IS HET Z.G PROBLEEM INEENS OPGELOST.
ER WORDT TROUWENS IN DE JAN DE ROOIJSTAAT ALS GEKLAAGD OVER STANK OVERLAST EN DAAR MOET MEN DAN DE KRACHTEN MAAR BUNDELEN.

16 december, 2010  

Een reactie posten

<< Home