Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, december 14, 2010

Kinderworkshops in de kerstvakantie – Maak je eigen schild

Langstraat – In de donkere, koude weken rondom kerst en oud & nieuw verzorgt het Nederlands Leder en Schoenen Museum in Waalwijk een leuke kinderworkshop: Maak je eigen schild. Tijdens deze workshop kunnen kinderen van zes tot en met twaalf jaar, een mooi, uniek schild maken. Uiteraard met leer.

De workshops vinden plaats op dinsdag 21 december 2010 en op woensdag 5 januari 2011. De workshops beginnen om 13.30 uur en zijn om 16.30 uur afgelopen. De kosten voor een workshop bedragen €12,50 per kind. Dit is inclusief entree, knutselmateriaal, een rondleiding door het museum en een flesje fris. Reserveer snel een kaartje op tel. 0416 – 33 27 38 of mail naar info@schoenenmuseum.nl Vol=vol!

Magisch mooi
Doe eerst inspiratie op bij de rondleiding in de tentoonstelling Een Tweede Huid.
Overtrek een houten mal met leer en versier je schild zoals dat van een echte stoere krijger. Je kunt er ook een ‘magisch mooi’ schild van maken, om aan de muur in je slaapkamer op te hangen. Jij mag het bedenken! Na afloop van de workshop heeft ieder kind een eigen schil. Uniek en zelfgemaakt!

Meer weten? www.schoenenmuseum.nl