Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, december 15, 2010

Van Gurp naar Casade in Waalwijk

TILBURG - Roel van Gurp wordt directeur van woningbouwvereniging Casade in Waalwijk.

De huidige directeur van Kompaan en De Bocht - hulp aan jeugd, vrouwen en gezinnen - begint op 1 maart 2011 in de nieuwe functie. Van Gurp (53) was voor GroenLinks jarenlang wethouder van onder meer Volkshuisvesting in Tilburg. Hij is ook voorzitter van de raad van toezicht van de Tilburgse woningcorporatie Tiwos, maar legt die functie neer zodra hij overstapt. Bij Casade volgt hij als directeur/bestuurder de onlangs vertrokken Ad Gruijters op.

Of Van Gurp bij het in Goirle gevestigde Kompaan en de Bocht wordt vervangen, staat nog niet vast. Kompaan fuseerde twee jaar geleden met de Bocht. Mogelijk krijgt mede-bestuurder Lian Smits alleen de leiding.

1 Comments:

Blogger janijsel said...

Na een linkse raad geformeerd te hebben in loon op zand nu als linkse rakker en als boegbeeld voor Casade. Onze gemeente gaat bestuurlijk hoe langer hoe verder achter uit.

16 december, 2010  

Een reactie posten

<< Home