Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, september 06, 2011

Rock en metal bij Crozzfest in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Jongerencentrum Crossroads in Kaatsheuvel is zater­dag 1 oktober het decor van het fes­tival Crozzfest. Zeven rock- en me­tal( cover)bands beklimmen het po­dium. Op het programma staan op­tredens van de bands Fish Eye, Ar!e, Solemnus, Jack Uzi, Sweet Vendette, De Manne van de Lees­map en Tributör. Het evenement beleeft z’n tweede editie.

De zaal van Crossroads gaat om 14 uur open. Het festival wordt om 14.30 uur afgetrapt met een optre­den van de Kaatsheuvelse band Fish Eye. Liefhebbers van rock en metal kunnen in Crossroads tot middernacht naar muziek luiste­ren.

Kaarten voor Crozzfest kosten aan de zaal 12 euro en in de voorver­koop 1o euro. De voorverkoopadressen voor het­festival zijn jongerencentrum Crossroads (Dreefseweg 80), Mu­ziekschool De Heraut (Chrispijn­straat 1a) en String & Things (Hoofdstraat 173) in Kaatsheuvel.

Bron: Brabants Dagblad

1 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Met zijn vehaal is Komen bij voorbaat kansloos!Ook hem ontbreekt het schijnbaar aan realiteitszin.LOZ is een ten dode opgeschreven gemeente die alleen maar bij een herindeling gebaat is!

08 september, 2011  

Een reactie posten

<< Home