Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, oktober 10, 2011

Vrouwen DESK beslissen duel in eerste helft

Kaatsheuvel -SITTARD – De vrouwen van DESK naderen de koplopers na de winst op Almania (2-3). In het debuutsei­zoen in de hoofdklasse verrast DESK vriend en vijand.

Na een matig begin speelde DESK al snel alle twijfels van zich af. Voor de rust (0-3) leek het duel al beslist. Daisy van Wezenbeek, Vanity Barendse en Mariëlle van der Schans wisten het net te vin­den. „ Allemaal doelpunten uit goedlopende aanvallen”, zag trai­ner Peter van Wezenbeek. Na de rust scoorde Almania snel tegen. Toch werd DESK hier niet nerveus van. „ Zij gooiden er meer fysiek te­genaan, maar wij lieten het spel daardoor niet ontregelen en ble­ven goed voetbal spelen. Een gede­gen overwinning”, besloot Van Wezenbeek.

Bron: Brabants Dagblad